«

Dec
24

Uitdagende editie Serious Squash

De tweede editie van Serious Squash was een uitdaging. Door de vakantieperiode was het een uitdaging het schema vol te krijgen. Uiteindelijk hebben ruim 150 squashers toch de weg naar Squash Utrecht weten te vinden om te squashen voor de babies. Fantastisch!

Uitdagend was het dat 3FM langskwam met een cameraploeg, zodat er maar liefst tweemaal een live item werd gemaakt door DJ Bart Arens. Verschijnen voor de camera en een verhaaltje houden is iets waar Sebastiaan Weenink (#5 NL) en Astrid Brantjes (organisator) niet iedere dag mee te maken hebben. Dit was een heel mooie ervaring voor beiden.

Uitdagend was het voor de jeugdsquashers die op zaterdag in de avond en op zondag in de ochtend tegen elkaar, tegen de YOU-trainers en tegen de ouders hebben gespeeld voor de babies.

Dit jaar was er voor het eerst een toernooi in de nacht van zaterdag op zondag. Achttien squashers hebben van middernacht tot 5 uur in de ochtend de longen uit hun lijf gespeeld tijdens dit gezellige toernooi. Waar het spelen in de nacht al een uitdaging is, was de hoeveelheid speeltijd dat zeker. Het was een geslaagde sportieve nacht!

Om de battle van Sebastiaan Weenink (#5 NL) tot een grotere uitdaging te maken hebben aanwezige squashers geld ingelegd, zodat Jay en Sebastiaan een demonstratiewedstrijd hebben kunnen spelen. Het blijft mooi om te zien hoe het spelletje echt gespeeld moet worden.

Dit jaar zette naast Jay Francis en Sebastiaan Weenink ook 4-voudig Nederlands kampioen Tommy Berden zich in voor het goede doel. Dit gebeurde zeker niet onverdienstelijk. De positieve coach was na een mooie clinic duidelijk te sterk voor de twee uitdagers.

De laatste uitdaging was het tellen van het geld. Er is maar liefst 2.646,85 euro opgehaald voor 3FM Serious Request!

De organisatie van het evenement (Sandra Buster, Christian Mol, Maurice Boere en Astrid Brantjes) en Squash Utrecht wil iedereen bedanken die zich tijdens Serious Squash heeft ingezet voor 3FM Serious Request. Samengevat was het een fantastische uitdaging met een mooie opbrengst. Wij gaan de uitdaging graag nog een keer aan, dus hopelijk tot volgend jaar!

1 comment

  1. Peter Schielen says:

    Dames, heren, top georganiseerd! Ik vond het heel leuk om bij te dragen en mee te doen en doe graag volgend jaar weer mee aan het nachttoernooi. Ik ben nl. best heel goed in de nacht, merk ik. Wat mij betreft gewoon ook een nachtladder organiseren 😉
    Nogmaals dank en volgend jaar zeker weer doen!
    Peter

Comments have been disabled.