«

»

Dec
19

Serious Squash Marathon groot succes!

De marathon zit erop: 48 uur langs squashen, voor het 3FM Serious Request! De inschrijvingen kwamen massaal binnen en het allermooiste is dat we op een enkel moment na niets hoefden te regelen de baan gevuld te houden! Van afmeldingen was er geen sprake, de deelnemers hebben het zichtbaar naar hun zin gehad, en wij dus ook! Vermoeid maar voldaan hebben Sandra Buster en Patricia de Gooijer gister de afsluitingswedstrijd gespeeld, waarna we met een toast een (voorlopige) eindbedrag bekend konden maken!

 

De Serious Squash actie heeft tot nu toe het mooie bedrag van € 4000,- opgehaald, maar dat bedrag zal hoger uitkomen. Via het donatieformulier komen er nog bedragen bij, en deze week zal op Squash Utrecht ook nog de mogelijkheid zijn een bijdrage te doneren in de Serious Request bussen. Dus wie weet  halen we de € 5000,- nog!

Langs deze weg willen we iedereen bedanken die heeft geholpen van de Serious Squash Marathon zo’n geweldig succes te maken! Niet alleen alle squashers, maar ook het barpersoneel, de toevallig langskomende toeschouwers, de sponsoren, Squash Utrecht (Squash Nederland) voor het mogelijk maken dat Squash Utrecht 48 uur lang open (mocht) kon blijven. En natuurlijk niet te vergeten Sebastiaan WeeninkNatalie GrinhamOrla Noom en Jay Francis voor hun fantastische inzet, bron van inspiratie en de hulp bij nog meer geld op te halen!

Zo, wij gaan nog even wat bijslapen… En nadenken over, heel misschien… 2012?

Namens de organisatie willen we jullie tot slot een hele fijne kerstdagen toewensen, en een gezond en sportief 2012!

Maurice
Astrid
Sandra
Jelmer

2 comments

  1. Tim says:

    Hey van harte met het mooie bedrag. Het was naast vermoeiend ook geweldig om midden in de nacht 2uur achter elkaar te spelen! Goed georganiseerd!

    Komen er nog meer foto’s online? Ik ben uiteraard ook benieuwd naar foto’s die van mijn eigen partij zijn gemaakt:).

  2. Wendy says:

    Het was een geweldig evenement! Fantastisch dat we met z’n allen dit bedrag hebben opgehaald!
    Bedankt voor de organisatie en hopelijk is er volgend jaar weer een serious squash!

Comments have been disabled.