«

»

Sep
16

Serious Squash 2012 in de startblokken!

Na de succesvolle editie van 2011, waarin Serious Squash Utrecht bijna € 5.000 ophaalde, zijn we al weer druk bezig met de voorbereidingen van de 2012-editie. Ja, je leest het goed, we gaan het dit jaar nòg uitgebreider, leuker, sfeervoller én vooral succesvoller maken! Tal van opties en nieuwe ideeën passeren de revue, dus het belooft een mooie editie te worden.

Maar we hebben ook jullie hulp nodig! In de vorm van ideeën, zo wild en gek als mogelijk. Of werk je bij een bedrijf die zijn naam wilt koppelen aan de 3FM Serious Squash Utrecht-actie? Alle ideeën zijn welkom en misschien brengen we de beste ideeën wel in de praktijk! Laat het ons vóór 1 november 2012 weten, zodat we ook nog tijd hebben voor de uitwerking.

Waar we nu staan? In de basis zal dezelfde opzet staan, never change a winning team, dus 48 uur lang de squashbanen gevuld houden. Squashbanen ja, want ons streven is dit jaar twee banen te vullen over de volle 48 uur! Ook het betreffende weekend kan je al als ‘gereserveerd’ in je agenda zetten, namelijk 22 en 23 december 2012.

Dus geef de tips, tricks én volg ons via www.squashutrecht.com om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en nieuwste ontwikkelingen!

Jullie eigenste organisatie,

Astrid, Jelmer, Maurice en Sandra en Christian

[iframe src=”http://player.vimeo.com/video/34162690″ width=”600″ height=”400″ frameborder=”0″ ]