«

»

Dec
18

Start Serious Request

Vandaag is het zover, Serious Request gaat van start in het glazen huis in Enschede. Dit jaar zamelt het Rode Kruis geld in voor de 5,5 miljoen baby´s die ieder jaar onnodig sterven. De drie DJ’s in het Glazen Huis in Enschede gaan van 18 december t/m 24 december alles doen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de aanpak van deze stille ramp. Het Rode Kruis kan helpen door medische zorg te bieden en moeders te begeleiden tijdens hun zwangerschap, bevalling en de zorg voor hun pasgeboren kind.
Net als vorig jaar helpen we bij Squash Utrecht weer mee door een 48 uurs squashmarathon te organiseren. Vanaf vrijdag 21 december om 20.00 uur wordt er 48 uur lan non-stop gesquasht. En daar hebben we jou ook bij nodig! Kom dus een uurtje spelen, doe mee aan het nachttoernooi of bied op een van de clinics.
De complete opbrengst gaat naar 3FM Serious Request. En behalve dat je een goed doel steunt door mee te doen, krijg je er ook nog eens een oergezellig weekend voor terug! Dus we hopen jou ook bij Squash Utrecht te zien dit weekend!