«

»

Dec
12

Het aftellen is begonnen

Dit weekend is het al zo ver: de Serious Squash 48-uurs marathon ter ondersteuning van het 3FM Serious Request. We hebben onze hoofdbaan bijna de volle 48 uur gevuld, maar we zijn nog op zoek naar mensen die de laatste plekken willen vullen. Hieronder een lijst met de nog openstaande uren. Zit er een tijd bij waarop je graag wilt spelen (alleen of met meerderen), laat het ons dan zo snel mogelijk weten! Je kunt gebruik maken van het online aanmeldformulier, of een direct mailtje sturen naar serioussquash@gmail.com ovv de datum en tijd.

Er is inmiddels ook een tweede squashbaan ter beschikking gesteld, ook die gaat een succes worden is nu al duidelijk!

Tijdens de 48-uurs marathon hebben we verschillende clinics beschikbaar, gegeven door drie van de top-6 spelers van Nederland! Dus wil je je squashniveau omhoog brengen, als recreant of met je competiteteam, kijk dan snel op www.squashutrecht.com/veilingen!

De nog openstaande uren:
Zaterdag 17 december
06:30 – 07:30u
08:30 – 09:30u

Zondag 18 december
20:30 – 21:30u

We hopen jullie allemaal te zien aankomend weekend, om te squashen of gewoon voor de gezelligheid (en een gulle bijdrage!).

NB: Er zijn mensen die via Facebook hebben aangegeven aanwezig te zijn bij dit event. LET OP: Dit is geen aanmelding! Aanmelden kan alleen via de mail (serioussquash@gmail.com ovv de datum en tijd) of online!