«

»

Dec
15

Vervanging Dylan Bennett: Natalie Grinham


De aangekondigde demonstratiewedstrijd tussen Sebastiaan Weenink en Dylan Bennett leverde een hoop mooie reacties op! Maar helaas, sport brengt soms een onverwachte wending met zich mee: Dylan heeft in zijn laatst gespeelde toernooi een blessure opgelopen waardoor hij niet in staat is om een clinic te geven, laat staan een demonstartiewedstrijd te spelen. We zijn hard bezig geweest om deze tegenslag een goede richting te geven, en dat is gelukt! En wel in de persoon van Natalie Grinham!

Ondanks het feit dat Natalie in 2010 voor het eerst moeder is geworden, heeft zij het afgelopen jaar laten zien wat een topsquashster ze is.Binnen één jaar behoorde ze weer tot de top, wat zich vertaalde in haar eerste Nederlandse kampioenstitel, een tweede Europese titel en een bronzen plak tijdens het WK in Rotterdam. Door deze fantastische resultaten klom Natalie in 2011 van plek 49 op de moniale ranglijst naar plek 9. En er is absoluut nog meer te verwachten! We zijn dan ook erg blij dat zij op deze korte termijn mee wil doen aan Serious Squash.

Zaterdag 18 december kunnen mensen tussen 21:30 en 23:00 kijken hoe het Natalie vergaat tijdens een demonstratiewedstrijd tegen squashtopper Sebastiaan Weenink (nr. 5 SBN ranglijst). Voor slechts 2,50 euro kun jij getuige zijn van deze battle of the sexes. Het zal er hard aan toegaan, dus houd je zaterdagavond vrij om te kijken naar deze toppers en vergeet natuurlijk niet je vrienden uit te nodigen! Voorafgaand aan de demonstratiewedstrijd is er misschien ook nog een mogelijkheid om zelf een balletje te slaan tegen Natalie… als je durft! En diep genoeg in de buidel tast voor het Rode Kruis!